AVG Verklaring

 

Aldubo, gevestigd aan Rozendijk 33 – 37, 1791 PD Den Burg (Texel), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Aldubo

Rozendijk 33 - 37

1791 PD Den Burg (Texel)

06-50528718

J.D.M.J. den Boer is de Functionaris Gegevensbescherming van Aldubo. Hij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-50528718.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Aldubo verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die actief door u worden verstrekt

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Aldubo verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Verwerken van uw reservering

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Aldubo neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Aldubo) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Aldubo bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Aldubo verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Aldubo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Aldubo gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Aldubo en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Aldubo wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Aldubo neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-50528718.

Reserveren

Heeft u een keuze voor één van onze bungalows gemaakt? Bekijk dan hier de beschikbaarheid of boek direct.

 

 

Aldubo Vakantiegarantie

√ Midden in de natuur
√ Dicht bij strand en duinen
√ Rust, ruimte en uitzicht
√ Boodschappenservice
√ Fietsverhuur

 

Boodschappenservice

Laat uw boodschappen bezorgen in uw vakantiebungalow via de boodschappenservice van Spar Koot of Spar Dennenoord.

 

Fiets huren?

Bestel uw huurfiets via Vermeulen fietsverhuur en uw huurfiets staat klaar bij uw bungalow bij aankomst.

Onze vakantiehuizen

't Roodborstje
Luxe vakantievilla voor vier personen, met twee slaapkamers en twee badkamers.

't Roodborstje

De Mispel
Luxe vakantievilla voor vier personen, met twee slaapkamers en twee badkamers.

De Mispel

De Turel
Ruime vier persoonswoning met aan 2 zijde een terras, woonkamer en aparte keuken boven 2 slaapkamers en een WC boven beneden een badkamer met ligbad wc en douche.

De Turel

't Wambas
Compacte 4 persoons woning met een open keuken een badkamer op de begane grond met wc, wastafel en douche en boven 2 slaapkamers waarvan een echt het formaat van een kinderkamer heeft.

't Wambas

Wat zeggen onze gasten

Heeft u een keuze voor één van onze bungalows kunnen maken? Bekijk dan hier de beschikbaarheid, of boek uw vakantie direct.

Aanmelden nieuwsbrief

Texel

De bungalows van Aldubo zijn centraal gelegen in het hart van het eiland Texel.

Het is dé plek van waaruit u uw vakantieactiviteiten kunt ondernemen.

© 2017 Aldubo Bungalowverhuur. Website: OnlineTexel