Ligging

Een verblijf in één van de mooie vakantiewoningen van Aldubo staat gelijk aan rust en ruimte. Omdat Texel de meeste zonne-uren van Nederland heeft, kunt u op de beschutte terrassen van de bungalows van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van de zon genieten. Ontdek onze omgeving.

Nationaal park

Aldubo is gelegen aan de rand van nationaal park de Duinen van Texel. Daardoor is uw bungalow het ideale startpunt voor een wandeltocht of fietsroute in de omgeving. Uw gastvrouw vertelt u hier graag meer over. Ook vogelliefhebbers kunnen op dit echte vogeleiland hun hart ophalen. 

Fietsen en wandelen

U kunt natuurlijk uw eigen fiets meenemen naar Texel, maar wij regelen ook graag een huurfiets voor u. Vanaf de Rozendijk kunt u een route volgen over één van de fraaie fietspaden. Wist u dat Texel meer dan 135 km fietspad heeft? De wandelaar is hier ook op de juiste plaats. Vanuit uw bungalow kunt u verschillende uitgezette wandelroutes lopen. Door het aangrenzende bosgebied is het slechts een kleine wandeling naar het strand. 

Cultuur en culinair

Aldubo ligt 3 km van het karakteristieke dorpje Den Hoorn met haar theater, kunstgaleriën en restaurant. Wist u dat Texel zelfs een sterrenrestaurant heeft? De bungalows liggen slechts 6 km van de bruisende badplaats en uitgaanscentrum De Koog en slechts en 4 km van eilandcentrum Den Burg. Kijk voor de verschillende activiteiten en restaurants voor jong en oud in de Texelagenda.

Strand

Aldubo ligt slechts 2 autokilometers vanaf een prachtig kindvriendelijk strand. Door de duinen is dat een mooie wandeling of een klein stukje fietsen. Op het strand zijn mogelijkheden voor catamaranzeilen, kite- en windsurfen. Maar u kunt natuurlijk ook gezellig wat drinken in één van de vele strandpaviljoens, zoals bij Paal 9.

Golf

Op Texel ligt één van de mooiste 18 holes golfbanen van Nederland: golfbaan De Texelse met duinen, mooie waterpartijen en grote greens.

Bereikbaarheid

Aldubo is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De veerboot brengt u binnen een half uur van Den Helder naar Texel. Kijk voor meer informatie over onze bereikbaarheid naar de routebeschrijving.

Reserveren

Heeft u een keuze voor één van onze bungalows gemaakt? Dan boek hier direct.

 

 

Aldubo Vakantiegarantie

√ Midden in de natuur
√ Dicht bij strand en duinen
√ Rust, ruimte en uitzicht
√ Boodschappenservice
√ Fietsverhuur

 TESO

https://www.teso.nl/plan-uw-reis/live-beelden-van-de-veerhaven/

Boodschappenservice

Laat uw boodschappen bezorgen in uw vakantiebungalow via de boodschappenservice van Spar Dennenoord of Plus Hooijschuur.

 Fiets huren?

Bestel uw huurfiets via Vermeulen fietsverhuur en uw huurfiets staat klaar bij uw bungalow bij aankomst.

Locatie

Wat zeggen onze gasten

Heeft u een keuze voor één van onze bungalows kunnen maken? Bekijk dan hier de beschikbaarheid, of boek uw vakantie direct.

Aanmelden nieuwsbrief

Texel

De bungalows van Aldubo zijn centraal gelegen in het hart van het eiland Texel.

Het is dé plek van waaruit u uw vakantieactiviteiten kunt ondernemen.

© Aldubo Bungalowverhuur. Website: WEBJONGENS