Alle accommodaties

5 accommodaties

Filter resultaten

Keuken
Overige
Sanitair

De luxe vrijstaande vakantievilla De Mispel is geschikt voor 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Vanuit de zonnige tuin kunt u genieten van weidse uitzichten over buurtschap De Westen, Den Hoorn en Den Burg. .

Een riante vrijstaande 4 persoons vakantievilla, van alle gemakken voorzien. Dat is 't Roodborstje. Vanuit de grote tuin heeft de luxe bungalow uitzicht op buurtschap De Westen, Den Hoorn en Den Burg.

Ideaal gelegen als uitvalsbasis voor uitstapjes in de natuur ligt de comfortabele 4 persoons vakantiewoning De Turel. De bungalow is omgeven door een zeer ruime, zonnige tuin met twee terrassen.

Voor een comfortabel verblijf van twee tot vier personen is de rustig gelegen vierpersoons bungalow 't Wambas uitermate geschikt. De vrijstaande bungalow is gelegen aan de bosrand, nabij het duin- en bosgebied.

Voor een comfortabel verblijf van één of twee personen is de rustig gelegen tweepersoons geschakelde studio de Wollewei uitermate geschikt. De geschakelde studio is gelegen aan de bosrand, nabij het duin- en bosgebied.

Onze vakantiehuizen

't Roodborstje
Luxe vakantievilla voor vier personen, met twee slaapkamers en twee badkamers.

't Roodborstje

De Mispel
Luxe vakantievilla voor vier personen, met twee slaapkamers en twee badkamers.

De Mispel

De Turel
Ruime vier persoonswoning met aan 2 zijde een terras, woonkamer en aparte keuken boven 2 slaapkamers en een WC boven beneden een badkamer met ligbad wc en douche.

De Turel

't Wambas
Compacte 4 persoons woning met een open keuken een badkamer op de begane grond met wc, wastafel en douche en boven 2 slaapkamers waarvan een echt het formaat van een kinderkamer heeft.

't Wambas

Wat zeggen onze gasten

Heeft u een keuze voor één van onze bungalows kunnen maken? Bekijk dan hier de beschikbaarheid, of boek uw vakantie direct.

Aanmelden nieuwsbrief

Texel

De bungalows van Aldubo zijn centraal gelegen in het hart van het eiland Texel.

Het is dé plek van waaruit u uw vakantieactiviteiten kunt ondernemen.

© Aldubo Bungalowverhuur. Website: WEBJONGENS