Texel

De bungalows van Aldubo zijn centraal gelegen in het hart van het eiland Texel. Het is dé plek van waaruit u uw vakantieactiviteiten kunt ondernemen. Naast weiden, bos, duin, strand en zee biedt Texel u tal van mogelijkheden. Variërend van een bezoek aan het zeehondencentrum Ecomare, musea, winkels en restaurants tot aan parachutespringen, catamaranzeilen en een rondvlucht boven het eiland.

Geniet optimaal van Texel

Wij helpen u graag om uw vakantie op Texel onvergetelijk te maken. Via één van de vele uitgezette fietsroutes kunt u het eiland het beste ontdekken. Wilt u een fiets huren? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij uw bungalow klaar staat. Bent u met de auto op het eiland? Dan kunt u met het Texelvignet (€ 15,-) overal gratis parkeren op Texel. 

Boodschappenservice

Als u in uw bungalow aankomt is uw koelkast goed gevuld. Dat kan met onze boodschappenservice. Bestel 2 dagen van tevoren uw boodschappen bij Spar Koot of bij Spar Dennenoord en alles staat voor u klaar in uw bungalow: Texelse producten, vers vlees van de Texelse specialiteitenslager en elke dag vers brood en gebak. Maar u kunt hier ook uw Texel parkeervignet bestellen. 

Texel TV

Meer informatie over de mooie dorpen, stranden, musea, bezienswaardigheden en activiteiten op Texel kunt bekijken via Texel vakantie TV.

Texel Magazine

Klik op de link voor de digitale versie van het Texel Magazine. Inclusief diverse links, video's en andere extra's Texel Magazine

 

Reserveren

Heeft u een keuze voor één van onze bungalows gemaakt? Bekijk dan hier de beschikbaarheid of boek direct.

 

 

Aldubo Vakantiegarantie

√ Midden in de natuur
√ Dicht bij strand en duinen
√ Rust, ruimte en uitzicht
√ Boodschappenservice
√ Fietsverhuur

 

Boodschappenservice

Laat uw boodschappen bezorgen in uw vakantiebungalow via de boodschappenservice van Spar Koot of Spar Dennenoord.

 

Fiets huren?

Bestel uw huurfiets via Vermeulen fietsverhuur en uw huurfiets staat klaar bij uw bungalow bij aankomst.

Onze vakantiehuizen

't Roodborstje
Luxe vakantievilla voor vier personen, met twee slaapkamers en twee badkamers.

't Roodborstje

De Mispel
Luxe vakantievilla voor vier personen, met twee slaapkamers en twee badkamers.

De Mispel

De Turel
Ruime vier persoonswoning met aan 2 zijde een terras, woonkamer en aparte keuken boven 2 slaapkamers en een WC boven beneden een badkamer met ligbad wc en douche.

De Turel

't Wambas
Compacte 4 persoons woning met een open keuken een badkamer op de begane grond met wc, wastafel en douche en boven 2 slaapkamers waarvan een echt het formaat van een kinderkamer heeft.

't Wambas

Wat zeggen onze gasten

Heeft u een keuze voor één van onze bungalows kunnen maken? Bekijk dan hier de beschikbaarheid, of boek uw vakantie direct.

Aanmelden nieuwsbrief

Texel

De bungalows van Aldubo zijn centraal gelegen in het hart van het eiland Texel.

Het is dé plek van waaruit u uw vakantieactiviteiten kunt ondernemen.

© 2017 Aldubo Bungalowverhuur. Website: OnlineTexel